Motorcyklar och mycket annat

Besökte Tidö slottsområde sydväst om Västerås i lördags. Egentligen inte för att besöka MC Collection utan för ett annat ärende, men det blev så att vi fick möjligheten att kolla runt lite i det som anses som en av världens finaste samlingar av motorcyklar. Men det visar sig att den gamla gigantiska stenladan inrymmer mycket mer. Naturligtvis motorcyklar från dess begynnelse till dagens värstingåk. Här finns den vanliga cykelns historia och på övervåningen en specialutställning av MC av märket Triumph samt en massa sportbilar/tävlingsbilar och annat från motorsportens värld.

Under helgen var det specialvisning från BMW resp Triumph och många provåkte hoj på de vackra snirkliga vägarna ut till Tidö slott med omgivning. Fick även syn på en eldriven MC från BMW. Första för mig. Förstår om det är ett populärt mål – inte bara för MC entusiaster!

Fint var det definitivt.
Lasse
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *