Vår trädgård igen

Vår trädgård är ett ständigt återkommande motivområde. Ibland älskar jag vår plätt på jorden, ibland är det mest svordomar och ryggskott. Men just nu är det en glad rygg och det mesta är i ordning. Nu har jag fotograferat under ett par dagar i midsommartid och uppdaterat under fliken Trädgård. Det var länge sedan jag uppdaterade text och bilder där – nu är det gjort. Här nedan finns några av bilderna – fler finns under fliken trädgård. Klicka här!

På söndag – den 3:e juli 2022 – är det stor visning av trädgårdar runt om i Sverige. Är du sugen att besöka några andra trädgårdar för inspiration och glädje. Besök 1000 Trädgårdar och sök dig fram till ditt eget län och vilka trädgårdar som finns att besöka. Själva har vi valt ut 5 stycken som vi skall kolla in (några vi gärna vill återbesöka + några nya för oss + ett par i reserv). Kanske vi ses efter vägarna eller i trädgårdarna.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *