Smiley i Carmenladan, Hallstahammar

Under sommaren brukar det vara musikkvällar varje onsdag i Carmenladan i Hallstahammar. Carmenladan är en del av Skantzen- Hembygdsområdet efter kanalen. Traditionsenligt inleds det med det lokala coverbandet Smiley med gästartisterna Helen Starborg och Sören Iwemyr. Lite grann påminner dessa kvällar om ”återvändarkvällar”. Det är här man träffar på gamla vänner och bekanta. Växlar några ord eller två. Hembygdsföreningen svarar för det praktiska. Kaffeservering med hembakat och glasskiosken förstås.

Först firades att yngste bandmedlemmen – gitaristen Jonas – fyllde 50 med konfettibomb, sång och hurrarop. Därefter ett par timmar med musik. Allt från senaste ABBA till Allan Edvall. Folkligt, fullsatt (både inne och ute) och trevligt.
Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *