Kvarnhagstorp – ett litet strövtåg

Det är måndag och Bildgruppen Prisma träffas som vanligt. Strax NV om Strömsholms slott finns ett litet torp, Kvarnhagstorp, som bl.a. vår lokala Naturskyddsförening disponerar. Det var utgångspunkten när vi träffades. Efter en stund förirrade jag mig iväg upp i åsen, beundrade blåklockor, åt smultron, blev nyfiken vart körvägen mittemot tar vägen. Strosade in på den, klev över mördarsniglar, fotogrefade en annan flanör – den lilla snäckan. Konstaterade att en del skitsaker är större än andras. Kvällsljuset ligger lågt över åkern och in mot skogskanten med sin rad av aspsly vid mossbelupna stenar. Det blev liksom grönt ljus.
Lasse
Klicka på bilderna för att sem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *