Summer Meet

Hett efterlängtat efter ett par års pandemifrånvaro. Norra Europas största bilträff. Start under torsdagen, fredag är det finbils cruisningen. 200 utvalda bilar glider runt från festivalområdet, längs Sjöhagsvägen in till centrala Västerås för att sedan glida tillbaka.

Under sena em/kväll är det vigslar och dop nere vid hamnområdet, cruisning för alla längs en lång sträcka. Under lördagen fortsätter aktiviteterna på festivalområdet + cruisning.

Vi åkte in till Västerås för att kolla in finbilsparaden. Märks att det är fest i staden. Folk tar sig som ett lemmeltåg ner till centrum (precis som vi) för att att kolla in finbilarna eller så fortsätter nog de flesta ner till den långa cruisningsträckan för att kolla alla bilar under kvällen. Lite trafikera blir det när hela innerstaden stängs av under ett par timmar.

Vi nöjde oss med att kolla ”finbilarna”, beundrade det enorma arbetet det måste ha varit för att få dem i det här skicket. Många i bilarna dessutom tidsenligt klädda.
Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *