Hallstahammar Pride

Det har varit Pridevecka i vår hemkommun – Hallstahammar. Ett gäng ungdomar (i första hand) har varit initiativtagare och de som jobbat för evenemanget. I lördags var det dags för paraden och senare på kvällen konsert. Självklart är detta ett initiativ att stötta så åka in till centrum för att kolla på paraden och kolla runt lite kändes viktigt.

Hade räknat ut en bra fotoplats efter paradvägen, ungefär halvvägs. När vi kom dit på beräknad tid fanns det inte en själ. Så småningom nere i centrum så hade paraden gått dubbelt så fort som planerat. Den var i mål och upplöst. Lite lång näsa blev det.

Blev en liten promenad bland ”marknadsstånden”, heja på bekanta och tycka att det är kul med evenemang som drar folk. Kvällens konsert hoppade vi, men hörde att det varit gott om folk. Kul och bra för arrangörerna.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *