Färna herrgård i Västmanland

Att vi gillar mat är inte någon nyhet för dig som följer oss på den här sidan (eller någon annan av våra sociala medier). Äntligen blir det av att besöka Färna herrgård. Som matglad västmanlänning har jag naturligtvis läst om dem, hört bekanta berätta och för en massa år (på arbetslivets tid) var vi båda här på konferenser i våra resp. arbeten. Men av någon riktigt bra anledning har det aldrig blivit av, trots att vi åkt vägen förbi många gånger.

Trevligt väder och vi ser fram mot en tre-rätters ”fin” lunch. Härlig miljö, utmärkt bemötande och service. Och maten är alldeles utmärkt. Rätter där det gröna och vegetariska bär huvudrollen och kött/fisk agerar tillbehör (fast de är också huvudrollsinnehavare).

Lite extra roligt är det när jag träffar en gammal arbetskollega och delar av hennes familj. En liten stunds småprat förgyller. Med lite krogtips.

Vi är här en fredag och det märks på ankommande gäster att det är Spa-anläggningen som är deras huvudfokus. Glada och mätta far vi hemåt efter ett litet besök i deras herrgårdsbod.

Rekommenderas!
Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *