Galakonsert i Västerås Konserthus

Konserthuset i Västerås fyllde 20 år i veckan och firade med en jubileumskonsert som var helt strålande! Egentligen var det en hel vecka med jubileumskonserter. Många fler uppträdanden, både för små och vuxna. Vi hade även biljetter till en annan konsert – Sånggruppen Amanda – som tyvärr blev inställd.

Utanför konserthuset musicerade en musikkår och i konserthusets foajé vimlade publiken (konserten var slutsåld till sista raden). Sorl, matgäster, vinglas, bubbel, dansare, ballonger. Vi träffar lite bekanta och småpratar som det sig bör.

Dörrarna till salen öppnas och sakta fylls salen. Vi köpte biljetter redan i våras och fick därför ett par av våra önskeplatser. 1: raden i mitten på 1: balkong. Bra utsikt och bra ljud. Nu är det bara att njuta av Västerås Sinfonietta under ledning av Simon Crawford-Phillips och alla gästande artister: Malena Ernman, Tommy Körberg, Magnus Lindgren, Linnea Jonsson och Fanny Wistrand.

Nästan 3 timmars konsert (inkl paus) och så varierande och så himla bra!
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *