Höstmöte i Hallstahammars konstförening

Konstföreningens möten blir alltmer välbesökta. Tror att vi var ett 70-tal medlemmar som fick nöjet att lyssna till dagens gäst – konstnärinnan Unna Katz, som bor strax norr om Västerås. Hon berättade hur hennes liv, olika ”försörjningsarbeten” har präglat hennes konstnärskap. Allt exemplifierat med ett urval ur sin egen konstproduktion av målningar och skulpturer i skiftande tekniker. En högst personlig berättelse som lockade fram både skratt och lite blött i ögonvrån. Flera medlemmar passade på att komplettera sina privata konstsamlingar med köp från Unnas medtagna alster. Kul!

Kaffe med efterföljande lottdragning i närvarolotteriet samt årets dragning i medlemslotteriet. Lika spännande att se om man själv får förmånen att vara vinnare. Ännu en trevlig konsteftermiddag med intressant föredrag, mycket prat med bekanta och allmänt umgänge.
Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *