Julmarknad vid Skultuna Mässingsbruk

Årets andra julmarknad, denna gång vid Skultuna bruks område. Hit brukar vi åka, lite lagom stort, flera butiker så man kan varva utomhus med inomhus om man behöver värma sig. Upplevde att det var lite färre knallar, men kanske frånvaron av ett stort serveringstält gjorde att det var luftigare mellan knallarna. Bruket har öppnat en egen bistro som har tagit bort behovet av ett serveringstält.Bistron är riktigt bra och väl värt ett besök.

Frugan köpte ullsockar – hon har varit så nöjd med dem hon köpte ifjol här. Vi handlade dessutom lite bakverk med saffran annars blev det mest titta och provsmaka. Fast vi ångrar oss att vi inte köpte en god ost. Trevligt ställe.
Lasse

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *