Prisma har julavslutning

Så har ytterligare ett år gått i Bildgruppen PRISMA. Ett år där vi har träffats nästan alla måndagar. Enbart uppehåll 4-5 veckor nu under julhelgerna och de måndagar som har varit ”röd helgdag”.

Traditionell avslutning på Mekanikusbostaden (Mekanikus = person som under industrialismens barndom var kunnig i mekanik, gjorde ritningar till dem eller förfärdigade maskiner). Här bodde tidigare den som var högsta chef för Strömsholms kanal, idag förvaltas huset av vår lokala hembygdsförening.

Julmacka och ”tomtegröt” med tillbehör. Bildvisning – min bästa bild i år. Utnämningen till årets klubbmästare i foto gick till Roger som fick det ständigt vandrande vandringspriset. Prisutdelare var Harri – förra årets mästare. Och så naturligtvis Nilssons quiz med svåra frågor. I år blev det så att jag vann – med lite tur.

Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *