Jul på Åsby hem & Trädgård

Många brukar vallfärda till varuhuset NK i Stockholm för att se deras julskyltning i sina affärsfönster. Ungefär likadant är det till handelsträdgården mm. Åsby hem & trädgård. Varje säsong brukar de bygga upp olika tematiska miljöer i sina växthus. Inte minst till julen. Och det bidrar säkert till att så många kommer hit för att både se de fina miljöerna som är uppbyggda men även handla växter, heminredning mm. Vi också. Även om vi bor nära och ofta är här och handlar växter så blir det även en sväng inne i växthusen för att kolla.

I år blev det sent innan vi kom hit. Precis som andra år är det flera olika miljöer uppbyggda. Här fotograferas det, här inspireras man och drömmar om helt annat julpynt tar fart.

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT 2023

Lasse
Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *