Badnymfer och Brunstbröl

Makarna Susanna och Anders Geidemark har gemensam utställning på Köpings museum. Susanna målar akvareller och Anders är naturfotograf. Köpings museum tycker jag är ett litet fint museum. Trivsamt, vänligt och trevliga utställningar om orten och deras betydelse då och nu. På övervåningen (hiss finns) finns en liten fin utställningshall fördelad på flera rum.

Här samsas Anders stora fotografier där brölet kommer från brunstig kronhjortar och Susannas akvareller med badnymfer kommer sig säkert av att hon gillar vinterbad. Vi besökte utställningen dagen efter vernissagen då det tydligen var bystat med publik och väldigt mycket var sålt. Kul för dem. En riktigt trivsam utställning. Hänger t.o.m. 5 mars 2023.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *