Var Dags Promenad

Vi är alldeles för dåliga på att promenera regelbundet – tyvärr. Kanske det blir lite lättare nu när marssolen förgyller och lockar ut oss. Vi misstänker, med all riktighet, att även om snö och is smält bort så finns den kvar i de riktigt skuggiga partierna. Promenad den 15 mars går Skantzsjön runt i Hallstahammar. Drygt 2 km trevlig slinga som vi med glädje går. Isen ligger kvar här och där. Inte minst på sjön och i kanalen. Flotten verkar förberedd inför kommande valborgsmässoeld. Säkerligen fylld med det som brinna och täckt av presenningar så att inte fåglar börjar häcka och blir uppbrända när elden tänds.
Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *