Örebro Konsthall

Jag gjorde ett snabbt besök i Örebro Konsthall i söndags. Egentligen för att lämna en bunt utställningskataloger till Konst och Kulturrundan i Kolbäcksådalen som jag är djupt engagerad i. Vi brukar ha ett antal besökare från Örebro/Närke och det är kul att kunna be dem gå in på konsthallen i Örebro och hämta ett fysiskt exemplar av vår fina utställningskatalog.

Men åter till Örebro Konsthall – jag har inte varit här sedan före pandemin och konsthallen är flyttad till det s.k. Kulturkvarteret. Inrymt i Riksbankens gamla lokaler med kassavalv och annat ”bankidentifierbart”. Nu var det den sista dagen på en utställning av ett urval av Örebro kommuns konst. Spontant tyckte jag att lokalerna var trevliga men ljuset var så jämt att jag upplevde utställningen lite ”tråkig”. Hoppas de har dolda sätt att få en mer varierande belysning. Får se till att jag stannar upp i Örebro fler gånger.

Lasse

Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *