Årets Konst & Kulturrunda i Kolbäcksådalen

Det närmar sig påsk och därmed för den återkommande Konst & Kulturrundan i Kolbäcksådalen. Under dagarna tre – Långfredag – Påskafton – Påskdagen – pågår den. Med sina 148 olika utställare är det förmodligen Sveriges näst största, vad gäller antalet utställare. I år firar vi 10 år med fysiska utställningar på sammanlagt 34 olika platser. Utställarna finns i sina egna hem/ateljéer, befintliga gallerier/konsthallar eller hos företagare som öppnar upp sina lokaler för oss. I åtta olika lokaler bygger vi ”utställningslokaler med väggar och ljus” för att det ska finnas bra förutsättningar för utställarna.

Igår började vi arbetet att förvandla en befintlig lokal till en mer utställningsanpassad lokal. Detta i ett gammalt stall som är omgjort till café bredvid en gårdsbutik. Lokal nr 13 på årets karta över utställningslokaler. Lågt i tak gjorde att vi fick kapa alla spånskivor för att de skulle gå in på höjden.

Här kan du ladda ner årets utställarkatalog.

Lasse
Klicka på bilderna för att se hela bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA (Robotkollare) *